Uitslagen Anglia examen 2023/2024

De uitslagen van het Anglia examen zijn binnen. 213 van de 212 leerlingen die mee hebben gedaan aan het Anglia Examen in april 2024 zijn geslaagd en daar zijn we als JTC ontzettend trots op! Van harte Gefeliciteerd!

  • Preliminary:              100% geslaagd
  • Elementary:              100% geslaagd
  • Pre-Intermediate:     100% geslaagd
  • Intermediate:             93% geslaagd
  • Proficiency:                92% geslaagd
  • Masters:                     91% geslaagd

Bijgevoegd vind u de lijst met Anglia geslaagden.

De geslaagden kunnen bij hun docent Engels vernemen met welke gradatie zij zijn geslaagd: Pass, Merit of Distinction. (voldoende, goed en uitmuntend). Zij kunnen ook hun scores voor de onderdelen Reading – Writing en Listening bekijken.

Bij Masters geldt een aanvullende mogelijkheid. Het Masters examen is gerelateerd aan CEFR C2 en voor een Pass dient minstens 65% behaald te zijn. Bij alle andere levels is dit 50%. Heb je voor Masters een score tussen 55% en 64% behaald, dan heb je weliswaar geen C2-level aangetoond, maar wordt er een certificaat op C1-level uitgegeven, dat Masters C1 heet.

Uitreiken / uitdelen certificaten

Onder voorbehoud dat ze op tijd binnen zijn vanuit Engeland, worden ze uitgereikt in het

D-gebouw op vrijdag 5 juli om 9.30 uur voorafgaand aan het uitdelen van de rapporten. Examenleerlingen krijgen hun certificaat mee tijdens de officiële diploma-uitreikingen.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze fantastische resultaten. We zijn super trots op jullie allemaal (en we hopen natuurlijk dat jullie volgend jaar wederom zullen deelnemen om het volgende certificaat te behalen als je nog niet voor Proficiency of Masters geslaagd bent.)

Met vriendelijke groet,

Mevr. Baaten

Media
  • anglia