Boeken bestellen schooljaar 24/25

Volgend schooljaar begin jij (weer) bij ons, op het Jan Tinbergen College. Jij en je ouders gaan daarvoor de boeken en het digitaal lesmateriaal, die je nodig hebt, bestellen bij Iddink. 

Bestel op tijd
Het is belangrijk dat je vóór woensdag 10 juli 2024 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je gaat. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink mogelijk gedeeltelijk in rekening.

Hoe kun je bestellen?
Ga naar www.iddink.nl en kies voor "Bestel je leermiddelen".
Om je boeken te bestellen heb je een bestel account nodig. Als je deze nog niet hebt ga je een eigen bestelaccount aanmaken. Je zult je hier éérst moeten registreren met een eigen e-mailadres en wachtwoord. 

Tijdens het bestellen vraagt Iddink naar je schoolcode.
Voor het Jan Tinbergen College is deze: WGPSPFXS  

Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal (Magister) te gaan en daar (met je JTC schoolaccount/ Magister) in te loggen zodat Iddink extra gegevens kan ophalen waarmee Iddink straks je digitale lesmateriaal kan uitleveren. 
Voor bestaande leerlingen is het het magister account en wachtwoord.
Voor nieuwe brugklassers is dit het account en wachtwoord uit de brief de je gekregen hebt.

Als je gekoppeld bent wordt jouw digitaal lesmateriaal geactiveerd voor jou alleen, en is het na de zomervakantie, direct beschikbaar in de Electronische Leer Omgeving van je schoolportaal Magister. 

Het kan zijn dat de lijst van het Jan Tinbergen College nog niet beschikbaar is op de website van Iddink. Hier krijg je een melding van met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen. 

Wanneer krijg je je leermiddelen?
Als je vóór woensdag 10 juli 2024 bestelt, levert Iddink je bestelling voordat je school weer start, uiterlijk de week ervoor. Ze houden je via e-mail op de hoogte van de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt bericht van PostNL met aanwijzingen waar je je bestelling kunt afhalen.

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Vragen?
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/kennisbank. Hier hebben ze heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Media
  • Boeken2425