Geslaagden Anglia JTC 2023

Beste leerlingen, ouders / verzorgers,

De uitslagen van het Anglia examen zijn binnen. Maar liefst 239 van de 242 leerlingen die mee hebben gedaan aan het Anglia Examen in april 2023 zijn geslaagd en daar zijn we als JTC ontzettend trots op! Van harte Gefeliciteerd!

Preliminary: 100% geslaagd
Elementary: 100% geslaagd
Pre-Intermediate: 100% geslaagd
Intermediate: 100% geslaagd
Proficiency: 99% geslaagd
Masters: 93% geslaagd

Bijgevoegd vind u de lijst met Anglia geslaagden.

De geslaagden kunnen bij hun docent Engels vernemen met welke gradatie zij zijn geslaagd: Pass, Merit of Distinction. (= voldoende, goed en uitmuntend). Zij kunnen ook hun scores voor de onderdelen Reading – Writing en Listening bekijken.

Bij Masters geldt een aanvullende mogelijkheid. Het Masters examen is gerelateerd aan CEFR C2 en voor een Pass dient minstens 65% behaald te zijn. Bij alle andere levels is dit 50%. Heb je voor Masters een score tussen 55% en 64% behaald, dan heb je weliswaar geen C2-level aangetoond, maar wordt er een certificaat op C1-level uitgegeven, dat Masters C1 heet.

Uitreiken / uitdelen certificaten

Op 14 juli, de laatste schooldag, zullen de certificaten uitgereikt worden om 9:30 uur in het

D-gebouw voorafgaand aan het uitreiken van de rapporten. De lokalen zullen tegen die tijd vermeld worden in Magister.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze fantastische resultaten. We zijn super trots op jullie allemaal (en we hopen natuurlijk dat jullie volgend jaar wederom zullen deelnemen om het volgende certificaat te behalen als je nog niet voor Proficiency of Masters geslaagd bent.)

Met vriendelijke groet,

Mevr. Baaten
Media
  • anglia