Fietspad vanuit Roosendaal naar Bergen op Zoom is tijdelijk niet bereikbaar.

De gemeente Bergen op Zoom heeft Dura Vermeer ingeschakeld om een nieuw fietspad aan te leggen langs de Ruytershoveweg. Het fietspad wordt vervangen om de fietsverbinding tussen Bergen op Zoom en Roosendaal te verbeteren. De werkzaamheden kunnen ook gevolgen hebben voor schoolgaande kinderen.
 
Het huidige fietspad vanuit de richting Roosendaal naar Bergen op Zoom is tijdelijk niet bereikbaar. Fietsers moeten omrijden via de Mastendreef, aan de zuidkant van de A58 of via de Boerenweg/Torenbaan/Bergsebaan aan de noordzijde van de A58. Deze route is aangegeven met een blauwe lijn op het kaartje in de bijlage.

Ook voor autoverkeer is de Ruytershoveweg tijdelijk bereikbaar in één richting, vanuit Bergen op Zoom naar Roosendaal. Om vanuit Roosendaal naar Bergen op Zoom te komen volgt u de omleiding via de A58. 

Bij Dura Vermeer is veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor scholen een aantal veiligheidsfilmpjes opgenomen, welke gemakkelijk online te bekijken zijn. U kunt deze filmpjes vinden op: https://www.duravermeer.nl/veiligronddebouw. In deze filmpjes worden kinderen op een speelse manier duidelijk gemaakt wat een dodehoek bij een vrachtwagen is, waarom je niet zomaar een bouwplaats op mag lopen en welke tekens een verkeersregelaar geeft. 

Media
  • Fase 2 compleet