Boeken bestellen schooljaar 22/23

Volgend schooljaar begin jij (weer) bij ons, op het Jan Tinbergen College. Jij en je ouders gaan daarvoor de boeken en het digitaal lesmateriaal, die je nodig hebt, bestellen bij Iddink. Voorheen was dit bij Van Dijk. Hier is dus iets veranderd!
Om je boeken te bestellen ga je een eigen bestelaccount aanmaken bij www.iddink.nl/bestellen

Je zult je hier eerst moeten registreren met een eigen e-mailadres en wachtwoord. 
Tijdens het bestellen vraagt Iddink naar je schoolcode.
Voor het Jan Tinbergen College is deze: QDKFRC57.  

Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal (Magister) te gaan en daar (met je JTC schoolaccount/ Magister) in te loggen zodat Iddink extra gegevens kan ophalen waarmee Iddink straks je digitale lesmateriaal kan uitleveren. 
Voor bestaande leerlingen is het het magister account en wachtwoord.
Voor nieuwe brugklassers is dit het account en wachtwoord uit de brief de je gekregen hebt.

Als je gekoppeld bent wordt jouw digitaal lesmateriaal geactiveerd voor jou alleen, en is het na de zomervakantie, direct beschikbaar in de Electronische Leer Omgeving van je schoolportaal Magister. 

Het kan zijn dat de lijst van het Jan Tinbergen College nog niet beschikbaar is op de website van Iddink. Hier krijg je een melding van met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen. 

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.


Media
  • news_iddink