Laptops via The Rent Company

zHet belang van digitaal onderwijs heeft zich het afgelopen jaar bewezen. Om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling van iedere leerling hebben we op het Jan Tinbergen College gekozen om met laptops in de klas te werken. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. De missie van The Rent Company is: ‘Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs.’ Daarom bieden zij laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende laptop in de klas en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van een laptop van The Rent Company?

- De laptops zijn door ons geselecteerd, zo heeft uw zoon of dochter altijd     het juiste device. 
- Bij reparatie ligt op school een leenlaptop klaar. 
- De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al                         geïnstalleerd op de laptop. 
- Schade- en diefstaldekking is inbegrepen. 
- Bij de laptop wordt standaard een beschermhoes en een oplader                       meegeleverd.

Alles over het bestellen
Het aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd vindt u op de bestelflyer in de bijlage van dit artikel. Hoe u kunt bestellen wordt in deze flyer stap voor stap uitgelegd. Om u te helpen bij het maken van uw keuze vindt u extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company.

Zij-instromer / Contractverlenger
Voor zij-instromers en contractverlengers zijn er speciale flyers beschikbaar. Deze zijn in de bijlage te vinden.

Extra informatie
Voor aanvullende informatie en uitleg is er een speciale informatie pagina gemaakt. Hier is alles terug te vinden over The Rent Company en het Easy4u zekerheidspakket.

 

Klik hier om naar de informatiepagina te gaan.

 

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op   www.rentcompany.nl.