Gewijzigd advies of plaatsing vanwege de uitslag van de IEP of Eindtoets?

De meeste basisscholen krijgen deze week de uitslag van de eindtoets of IEP binnen. Dit kan aanleiding zijn tot een nieuwe aanmelding of een wijziging van plaatsing in een brugklas.

Hoe werkt dit op het JTC?:

De basisschool geeft de gewijzigde adviezen en uitslagen door via OSO. Maar ouders geven aan dat zij opnieuw willen aanmelden of een wijziging van plaatsing willen. Een verhoogd advies betekent namelijk niet altijd ook automatisch een wens om te veranderen van brugklas. We bekijken dit alleen op aangeven van ouders en leerling. Ook als u eerder al een verzoek tot wijziging heeft gedaan wat is afgewezen, vragen we u opnieuw contact op te nemen.

Voor compleet nieuwe aanmeldingen kunnen ouders contact opnemen met de receptie. 0165-543871 of receptie@jtc-roosendaal.nl Zij sturen u dan de benodigde papieren op en maken een afspraak voor de aanmelding.

Leerlingen die een wijziging van plaatsing willen of leerlingen die eerder al waren aangemeld, maar afgewezen: ouders kunnen contact opnemen met onze leerling administratie via toelatingscommissie@jtc-roosendaal.nl

De toelatingscommissie streeft ernaar alle verzoeken voor 3 juni beoordeeld te hebben. Na die datum ontvangt u bericht. 

Media
  • JTC-gebouw_Schneiderlaan