TopTutors gezocht

Aan de slag als tutor op het Jan Tinbergen College!

Ben je gemotiveerd, sociaal sterk en heb je een passie voor onderwijs? Vind je het leuk om kennis over te dragen en moeilijke materie op een heldere manier uit te leggen? Ben je op zoek naar een waardevolle bijbaan waarbij je je kennis en ervaring kunt inzetten?
Meld je dan aan bij TopTutors als tutor (bijlesgever), een snel groeiende organisatie die inmiddels samenwerkt met meer dan 85 middelbare scholen.

Wat levert het op?
Een leuke, zeer flexibele, dankbare en relevante bijbaan, waardevolle kennis(sen) en ervaring. Een voor toekomstige werkgevers belangrijke aanvulling op je cv. En niet onbelangrijk, een goed uurloon van 9 euro om jouw leven financieel een stuk makkelijker te maken. Ook als je een tussenjaar hebt ben je welkom.

We horen graag van je!
Kijk dan voor meer informatie op www.toptutors.nl of stuur een e-mail naar Managing Tutor Stefan van Zundert via stefanvanzundert@toptutors.nl. Hoewel we het hele jaar door op zoek zijn naar tutors, hebben we de komende maanden dringend de ondersteuning nodig op jouw oude school. Naast individuele bijlessen zoekt TopTutors tutoren die ook vakinhoudelijke groepsbegeleiding in kleine groepen op school wil geven.

Schrijf je in!
Je kunt je direct inschrijven als tutor via deze link, waarbij je de juiste locatie (Roosendaal, JTC) kiest. Heb je (ook) interesse in groepsbegeleiding te geven? Dan kan je dat in het opmerkingenveld weergeven.


Media
  • Top Tutors