Magister toegang uitgeschakeld

Juli 2024

In de zomer gaat Magister weer dicht, dan gaan onze roostermakers aan de slag met de indelingen en roosters voor het nieuwe schooljaar. De toegang tot Magister is voor ouders en leerlingen in de vakantie gesloten.


De leerling-schoolaccounts zijn in de zomervakantie alleen bruikbaar bij het bestellen bij Iddink. Dit ter identificatie als JTC-leerling en voor het koppelen van het bestelde digitaal lesmateriaal aan het ECK-id. 
In de vakantie is ondersteuning voor herstel van wachtwoorden helaas niet mogelijk.

Magister gaat weer open een paar dagen voor aanvang van het nieuwe schooljaar. Nieuwe leerlingen krijgen in de 1e lesweek,  informatie over hun definitieve inloggegevens via hun mentor. 

In de klassenindelingen en roosters kunnen tot aan het laatste moment wijzigingen optreden. Het is goed om u te realiseren dat alles tot het moment van officiële publicatie voorlopig is en nog kan wijzigen - daaraan kunnen nooit rechten worden ontleend. 


Let op: 
Nieuwe brugklasleerlingen en hun ouders van nieuwe leerlingen hebben al een brief met hun inloggegevens gekregen. 

Wachtwoord voor wifi,  laptop en Magister vergeten?
Bestaande leerlingen en medewerkers kunnen terecht op ons wachtwoordportaal: https:\\tinbergen.edulinq.nl om een sms of mailbericht te ontvangen met herstel-instructies voor hun wachtwoord.  Dit wachtwoord is zowel voor wifi, laptop als Magister bruikbaar. 

Lukt het daar niet, stuur dan een mailbericht aan helpdesk@jtc-roosendaal.nl. Vermeld je naam en klas daarbij. 

Ouders kunnen in Magister op 'wachtwoord vergeten' klikken om een mailbericht te ontvangen met herstel-instructies. 

Op deze website kunt u filmpjes en tips van Magister bekijken.
Magister voor leerlingen en ouders – Magister
 

Media
  • Magister