Jaarstukken 2020 gepubliceerd

De definitieve jaarstukken van SOVOR over 2020 zijn klaar. U vindt ze op de pagina op onze JTC-site: Jaarstukken (jtc-roosendaal.nl)

De accountantscontrole heeft inmiddels plaatsgehad en onze stukken hebben een goedkeurende verklaring verkregen. Conform de Code Goed Onderwijsbestuur zijn ze nu ook op onze site gepubliceerd.
  
Het bestuur van SOVOR is tevreden met de resultaten. Het negatieve exploitatieresultaat was begroot en past binnen de maatschappelijke doelstelling om onderwijsmiddelen niet op te potten maar aan daadwerkelijk onderwijs te besteden. 

De huisvesting van SOVOR is met de oplevering van onze nieuwbouw voltooid in overeenstemming met het strategische huisvestingsplan dat is 2017 bij de totstandkoming van de doordecentralisatie is vastgelegd. De huisvesting is nu volledig verwerkt in de jaarstukken.

Het jaar 2020 was door Corona een bijzonder jaar. Het heeft tot extra uitgaven geleid die deels door aanvullende subsidies van OC&W konden worden gedekt. Verdere geplande Corona-gerelateerde uitgaven zullen worden ondergebracht in projecten die in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs aanvullend zullen worden gefinancierd.

Voor vragen over onze jaarstukken kunt u contact opnemen met de school zoals vermeld in de inleiding van het document.
Media
  • fiancieel-jaarverslag