LO-lessen van het JTC - update

Update 23 april
Gelukkig zijn er voor het vak lichamelijke opvoeding wat versoepelingen aangekondigd. Naar aanleiding van deze versoepelingen hebben wij onze huidige regels voor het vak lichamelijke opvoeding aangepast.

Deze onderstaande extra regels hebben betrekking op de lessen L.O.
1) Houd altijd 1,5 meter afstand
2) Tijdens buitensporten hoeven de leerlingen geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Fysiek contact blijft niet toegestaan.
3) Tijdens de les L.O. en in de kleedkamer hoef je geen mondkapje op (op de weg er naartoe wel)
4) We gaan zoveel mogelijk buiten sporten
5) Zorg ervoor dat je sportkleding meeneemt die afgestemd is op het weer (bij twijfelachtig weer neem dus altijd je binnen schoenen mee)
6) Vanaf maandag 10 mei is het gebruik van de kleedkamers mogelijk mits we in halve groepen blijven werken.
7) We starten elke les dus bij de sporthal en daarna ga je met je LO docent naar de sportlocatie.
8) Ingang sporthal via buitenberging of hoofdingang sporthal (kant van de nieuwbouw). Daar communiceren we in welke kleedkamer je kan omkleden.

Update 18 maart
We zijn blij dat we jullie weer lessen lichamelijke opvoeding mogen geven. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen en ons aan de regels te houden hebben we de belangrijkste regels op een rijtje gezet. Deze onderstaande extra regels hebben betrekking op de lessen LO. 
  1. De 1,5 meter regel geldt zowel voor leerling als docent;
  2. We gaan zoveel mogelijk buiten sporten;
  3. Ingang sporthal via buitenberging of hoofdingang sporthal (kant van de nieuwbouw);
  4. Tijdens de LO les hoef je geen mondkapje op (op de weg er naartoe wel - dus ook in de gangen en op de trappen van de sporthal);
  5. De tassen en jassen neem je mee naar de sportlocatie;
  6. Bij twijfelachtig weer check net voor je les magister huiswerk. Hier staat of we uitwijken naar de LO zalen; anders pak je de fiets naar Alliance;
  7. Bij twijfelachtig weer neem dus altijd je binnen schoenen mee;
  8. Als je binnen schoenen in je kluisje liggen heb je aan de hand van onderstaand schema de mogelijkheid om deze op te halen. Dit om drukte in de gangen te voorkomen;
  9. Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers. Dit hebben wij moeten besluiten vanwege de veiligheid. Het is namelijk niet mogelijk om alle leerlingen veilig om te laten kleden waarbij we in de kleedkamer maar vooral ook daarbuiten (in de gangen) de 1,5 meter te handhaven.  

Zoals jullie zien zijn onze regels anders dan die van de sportvereniging. We hebben ons als school aan deze regels te houden; zo zorgen we samen voor veilige en leuke lessen LO!


Ophalen spullen uit het kluisje:

 

Week 12

Week 13

Maandag

Klas 1

Klas 1

Dinsdag

Klas 2

Klas 2

Woensdag

Klas 3

Klas 3

Donderdag

Klas 4

Klas 4

Vrijdag

Klas 5

Klas 5

 
Met vriendelijke groet,
De JTC-sectie Lichamelijke Opvoeding


Media
  • jan-tinbergen-college