Kamp van Koningsbrugge voor jongeren

Wethouders Inge Raaijmakers en René van Ginderen hebben hun Winterprogramma en Jongerenprogramma voor de komende weken bekendgemaakt. Het Jongerenprogramma is voor kinderen en jongeren tot ca. 18 jaar. Let op: het veranderen nog bijna dagelijks als gevolg van de wijzigende coronamaatregelen.

Eén van de jongerenactiviteiten met een hoog fun-gehalte is NU OF NOOIT. Een soort Kamp van Koningsbrugge voor jongeren. Zo’n honderd meiden en jongens krijgen 4 dagen lang de kans om zichzelf te ontdekken tijdens een uitdagend bootcamp. “Hoe Roosendaals wil je het hebben?!
De Harde Leerschool organiseert dit fysiek en mentaal grensverleggend programma met als naam NU OF NOOIT. Het project is bedoeld voor jongens en meiden van 14 t/m 18 jaar en vindt plaats op 23, 28, 29 en 30 december in en rondom Roosendaal.
Inschrijven kan via de gemeente of rechtstreeks bij
Aanmelden Nu Of Nooit - De Harde Leerschool
Het is bedoeld voor jeugd van 14 tm 17 jaar. Een uitdagend en leuk programma op 23, 28, 29 en 30 dec. Verzorgd door Oud Commandos.

Er komt meer! 
Natuurlijk is dit fun, maar ook ontmoeting en in gesprek gaan zal hier zeker aan bod komen”, aldus wethouder Van Ginderen. Er komt een groot Fortnite-gaming-event, er is een online escape-room en er worden activiteiten op Cruijff Courts en basketbalveldjes georganiseerd. “Teveel om op te noemen eigenlijk en het aanbod wordt nog continu aangevuld”. Vanaf maandag is op de website Roosendaal - Iets te doen een overzicht beschikbaar van de activiteiten binnen het jongerenprogramma.


Media
  • ietstedoen