Schaatsbaan op het JTC

Van maandag 14 december tot en met vrijdagochtend staat er op het JTC-plein een kunstschaatsbaan. Hierin zullen we klassen inroosteren voor lessen LO. Daarnaast is de baan beschikbaar voor inschrijving op de uren dat er géén lessen zijn ingeroosterd.
Het zijn gewone lessen: de groepen zijn klassen of clusters van niet meer dan 30 leerlingen. Bij de clusters kunnen ook medewerkers inschrijven. Er is in verband met de Corona géén mogelijkheid voor invité's, gasten, familieleden, of anderen die niet leerling of medewerker van het JTC zijn - dat spijt ons, maar wij willen de bubbels van onze leerlingen en medewerkers niet op ons schoolterrein groter maken dan ze in normale lesomstandigheden zouden zijn.
Het JTC is wél blij dat we op deze manier voor onze schoolleden tóch nog iets leuks kunnen realiseren in deze lastige tijden...

Alle leerlingen hebben via de schoolmail het onderstaande bericht ontvangen: 

"Volgende week zullen de leerlingen van klas 1,2,3, hun enkel uur LO buiten volgen. Als buitensportfasciliteit gaan we een kunststof schaatsbaan op het schoolplein laten leggen. Je kunt schaatsen lenen of die van jezelf meenemen. Handschoenen zijn verplicht.

Zo maken we de Lo lessen, in het kader van JOGG, Jongeren op gezond gewicht, extra leuk in de laatste week voor de vakantie.

Omdat de bovenbouw toetsweek heeft, hebben we voor hen de pop-up club schaatsen ingezet. In het kader van bewegen stimuleert de hersenen kun je als je in klas 4 of hoger zit de aankomende week na je toetsen inschrijven voor een uurtje schaatsen.
Om alle leerlingen in de bb. de kans te geven kunnen leerlingen zich maximaal inschrijven voor één uur van maandag tot en met donderdag tussen 16.00u en 20.00u en nog enkele uren op vrijdag.

De inschrijving vind je bij activiteiten in de elo."

Media
  • 131005407_4261384897209844_3975876725682693155_n