Een leuke bijbaan rondom het JTC

JTC verzorgt bijles voorleerlingen met inzet van boven bouwleerlingen en ook met oud-leerlingen. Win-win: iedereen leert ervan, en voor bovenbouwers en oud-leerlingen is het een leuke bijverdienste. 
JTC organiseert de inzet van oud-leerlingen in samenwerking met de organisatie TopTutors.
Bovenbouwleerlingen die bijles zouden willen geven aan onderbouwers kunnen contact opnemen met mevrouw Asik via has@jtc-roosendaal.nl 

We zoeken nog oud-leerlingen die in hun schoolvak redelijk goed waren en bijles zouden kunnen geven. We geven daarvoor graag  de oproep van TopTutors door:

TopTutors 

Als jongere beschik je over bijzondere kwaliteiten. Gedurende je middelbareschooltijd heb je bewezen goed te presteren in de door jou gekozen schoolvakken. Maar, wellicht heb je ook ambitie om je op andere vlakken te ontwikkelen, bijvoorbeeld op onderwijskundig vlak. En dat kan als bijlesgever bij TopTutors! Nu hebben we goed nieuws voor jou: sinds een aantal jaar werken wij samen met het JTC. Naast individuele bijlessen zoeken wij ook tutoren die op school namens ons ondersteuning willen bieden. Wij zijn dus op zoek jouw als oud-leerling die hierin wil bijdragen!

Wat is TopTutors? Stichting TopTutors biedt tegen betaalbare tarieven, kwalitatief hoogwaardige bijlessen en studiebegeleiding aan. Wat TopTutors uniek maakt is dat we het netwerk van oud-leerlingen rond een middelbare school op een slimme manier inzetten voor bijles, begeleiding en ondersteuning.

Wat levert het op? Een leuke, flexibele en relevante bijbaan, waardevolle kennis(sen) en ervaring. Daarnaast een voor toekomstige werkgevers belangrijke aanvulling op je cv. En niet onbelangrijk, een leuk uurloon van 9 euro per uur om jouw (studenten)leven een stuk makkelijker te maken. Je bepaalt zelf je beschikbaarheid en tijden. Ook als je een tussenjaar hebt ben je welkom om te reageren.

We horen graag van je! Heb je interesse in een functie als tutor bij TopTutors? Kijk dan voor meer informatie op www.toptutors.nl, schrijf je direct in via deze link of stuur een e-mail naar mij via stefanvanzundert@toptutors.nl, ik ben de Managing Tutor van deze afdeling. Voor meer informatie kan je ook met ons bellen via 085-4873465.

Tot snel! Stefan van Zundert

Media
  • TopTutors