Cultuurnieuws JTC-Toneel

Ondanks de belasting die Corona oplevert, proberen we op het JTC ook op het gebied van cultuur zoveel mogelijk te blijven organiseren. Natuurlijk doen we dat allemaal met opvolging van de regels die onder de Corona voor de school gelden - maar ook leuke dingen moeten doorgaan!
Een overzichtje van wat nu op de rails staat. En wees gerust: er komt meer ...

Theatervoorstelling 'Wat heb je nou aan kunst?'Leerlingen van HAVO en (T)VWO4 krijgen een voorstelling te zien van de groep Signatuur Onbekend. Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 12 november en vrijdag 13 november en hoort bij de introductie van het vak CKV.
Meer info op http://www.signatuuronbekend.nl/kunst/

Theatergroep Driemaalplankenkoorts - Op vrijdag 4 december komt theatergezelschap Drie Maal Plankenkoorts naar het JTC. In de ochtend verzorgen zij de voorstelling "ballen'' voor alle leerlingen uit HAVO5 en (T)VWO6.

Meer informatie op https://www.driemaalplankenkoorts.nl/ballen/

In de middag spelen zij de toneelvoorstelling 'Zij leefden nog lang en gelukkig' voor Kunst en Cultuurklas leerjaar 1.

Meer informatie op https://www.driemaalplankenkoorts.nl/en-ze-leefden-nog/

Cabaretvoorstelling Ali door Amar - Donderdag 17 december sluiten we het kalenderjaar feestelijk af met een humoristische voorstelling voor alle derde klassen (MAVO3, HAVO3 en (T)VWO3). Tijdens deze voorstelling worden onderwerpen als discriminatie en integratie op een luchtige, grappige manier behandeld.

Voor meer info kijk klik op deze link: https://www.amarspeelt.nl/ALI/

 

Media
  • 4