VakantieBieb

Over de VakantieBieb
De VakantieBieb is hét zomercadeautje van de Bibliotheek: een kosteloze app vol e-books en luisterboeken. Dat wordt lekker lezen in je luie strandstoel! Geen gedoe met boeken halen en op tijd weer terugbrengen. En bovendien kunnen je leerlingen, bijna onbewust, werken aan hun boekenlijst. Superhandig!
De VakantieBieb-app is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als leerlingen géén lid zijn van de Bibliotheek. In de app staan jongerentitels zoals Onsterfelijk van Julie Kagawa, Gebr. van Ted van Lieshout en Klem van Mel Wallis de Vries.
De VakantieBieb is gratis beschikbaar in de App Store en via Google Play. Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. Meer informatie vind je op www.vakantiebieb.nl.

Jeugdbibliotheek.nl
Ook kunnen jongeren zonder abonnement hun leesniveau testen en boeken uitzoeken voor hun leeslijst via het onderdeel Lezen voor de lijst op jeugdbibliotheek.nl. Jongeren die lid zijn van de Bibliotheek kunnen naast de e-books en luisterboeken in de VakantieBieb nog veel meer e-books en luisterboeken lenen. Kijk op jeugdbibliotheek.nl voor een overzicht van alle digitale producten voor kinderen.


Media
  • Banner_VakantieBieb_2020