Planning laatste weken

De laatste weken van het schooljaar 2019-2020 breken aan. Een bijzonder jaar, en daar hoort een bijzondere afsluiting bij. Ook alle activiteiten die hier worden genoemd voeren we natuurlijk uit met handhaving van alle RIVM-normen.

Hieronder vindt u de planning van deze laatste weken:
 

  • 22 en 23 juni: de docenten vergadering over de adviezen, de lessen gaan gewoon door volgens rooster. Na afloop van de vergadering worden de ouders van de leerlingen met het advies doubleren of een lager niveau gebeld. 

  • 24 en 25 juni: leerlingen krijgen het advies mee naar huis.  

  • Tot en met 3 juli: online en fysieke lessen voor alle leerlingen.  

  • 6 en 7 juli: inleveren boeken en geleende devices. 

  • 9 juli: afsluiting schooljaar met de mentorklas, uitdelen rapport klas 1 tot en met 3. 

  • 10 juli:  afsluiting schooljaar en uitdelen rapport bovenbouw.   

De roosters voor onze leerlingen voor al deze activiteiten staan in magister in de agenda. Daar vinden leerlingen dus de exacte tijd en locatie voor alle activiteiten. 

Diploma-uitreikingen zijn gepland op 30 juni en 1 en 2 juli. De geslaagden hebben inmiddels daarover apart bericht ontvangen. In verband met de Corona is de uitreiking ook anders dan anders ...

 

Advies van de school, en als ouders het advies niet overnemen 

 Op 24 of 25 juni krijgen alle leerlingen het officiële advies op papier mee naar huis (NB: dit is eerder dan in eerste instantie aangegeven!). 

Als ouders/ verzorgers het advies van de school NIET overnemen, dan moet dit gemeld worden bij de conrector UITERLIJK op 26 juni om 11.00 uur, schriftelijk of per mail. Als de school op dat moment niets heeft gehoord, dan gaat de school ervan uit dat het advies wordt overgenomen. Later kan hier niet meer op worden teruggekomen. 
Lukt dat vanwege het maken van inhaaltoetsen niet, vraag dan per mail bij de conrector uitstel aan tot maandag 29 juni 9.00 uur. 

Media
  • Finish