Nieuwbouw in M3, H4 en (t)V5 op 10/02

Maandag 10 februari zijn er van 14.30-ca 15.30 pitches door vertegenwoordigers van onze bouwpartners aan leerlingen M3, H4 en (t)V5 (ca 300 leerlingen).

Van de aannemer, architect, constructeur, installateur, installatieadviseur en bouwmanagement komen er medewerkers heel snel (in 10 minuten per beroep) iets vertellen over hun vak en hun bijdrage aan ons gebouw - het gaan dan soms om leidinggevenden, soms om uitvoerenden, altijd om medewerkers die precies weten hoe hun eigen werk in de bouw van het JTC bijdraagt aan het prachtige nieuwe gebouw. Een geweldige mogelijkheid om van heel dichtbij kennis te maken met een brede variëteit aan beroepen in de bouw. 
Natuurlijk kun je in 10 minuten niet laten zien wat er dagelijks allemaal gedaan moet worden. Daarom is er de mogelijkheid voor geïnteresseerde leerlingen om na afloop zich in te schrijven voor een vervolgworkshop in één van de beschreven beroepen.

Er is in de workshops ruimte voor maximaal 100 belangstellenden. Dat is voldoende om iedereen de ruimte te geven om iets van de gading te zoeken. Niet iedereen zal meer van één of meer van de beroepen willen weten - maar tegelijk is het aanbod héél breed - van ontwerp tot uitvoering op de bouwplaats, van creatief tot het harde rekenwerk,  van tekenen tot ICT tot planning tot management tot werken met zware machines.
De workshops worden gehouden op 9 maart. Daarin gaan de bouwpartners concreter in op hun eigen specifieke werkzaamheden. We proberen op dat moment ook voor zoveel mogelijk leerlingen een rondleiding in het nieuwe #JTC-gebouw te organiseren.

Het traject is voor JTC-leerlingen onderdeel van het programma LOB: Oriëntatie op Loopbaan en Beroep. We danken hierbij onze bouwpartners van harte voor voor tijd, energie en enthousiasme die ze hiermee in onze leerlingen investeren!

Vind hier de bouwpartners van het JTC, een geweldig team:   
https://www.jtc-roosendaal.nl/Nieuws-Activiteiten-Fotos/Nieuwsoverzicht/art/689653
Media
  • 82998922_3294378397243837_6413012666922565632_n