GalaBal 19/12 - Onderbouw en Bovenbouw

Ook dit kalenderjaar gaan we weer feestelijk afsluiten met ons traditionele Kerst Gala Bal! Het wordt weer een geweldig feest ... Nog eens kijken naar het fenomenale GalaBal van vorig jaar? Dat kan, in het foto-album achter de inlog: 
https://www.jtc-roosendaal.nl/Nieuws-Activiteiten-Fotos/Fotoalbum-JTC/AlbumID/51374-4592
Hieronder de informatie voor de feesten van dit schooljaar.

Onderbouw (klas 1, 2 en 3):

Het kalenderjaar loopt ten einde. Heb jij al leuke plannen voor de kerstvakantie? We zullen met elkaar het jaar 2019 gezellig afsluiten tijdens het Galabal.

Het Galabal zal plaatsvinden op donderdag 19 december. Onze aula wordt omgetoverd tot een sfeervolle galazaal. Ook de entree wordt aangepakt, compleet met rode loper. En er is een mogelijkheid om je op de foto te laten zetten door onze hoffotograaf. Daarnaast is het de bedoeling dat je in de verschillende fotohoeken ook jezelf en je vrienden en vriendinnen op de foto zet en deze post op je social media met de hashtag #winterwondergram

De deuren openen om 19:00 uur (entree tot 19.45) en het feest eindigt om 22:00 uur.

LET OP: VERNIEUWDE KAARTVERKOOP!
De kaartverkoop gaat via de onderstaande link:  https://jtc_kerstgala_ob2019.eventbrite.nl
Deze wordt ook nog een keer apart verstuurd via je Magistermail. Je kan het kaartje uitprinten of digitaal meenemen op je telefoon.
Een kaartje kost 3 euro. Dit is inclusief 1 consumptie. Je kunt nog meer munten op de avond zelf kopen voor € 0,50. Deze munten zijn ook op andere schoolfeesten in te leveren.
Aan de deur kun je geen kaart meer kopen.
Let op: Je entreebewijs is alleen geldig in combinatie met je schoolpas 2019-2020, neem die dus mee!!
De dresscode is Gala, Glitter & Glamour.
Vorig jaar zag alles en iedereen er erg sjiek uit! We hopen jullie in je mooiste kleding te mogen bewonderen. In de danszaal zorgt een DJ samen met een MC dat de voetjes van de vloer gaan. Als je het leuk vindt, kun je een spelletje spelen in de foyer. De leerkrachten zijn spelleider. Er zijn verschillende behendigheidsspelen opgesteld.
We gaan er met elkaar weer een spetterend feestelijke en gezellige avond van maken! Veel plezier!

Kerstgroeten,
Commissie galabal onderbouw.

Bovenbouw (klas 4, 5 en 6):

Ook dit kalenderjaar gaan we weer feestelijk afsluiten met ons traditionele Kerst Gala Bal! Het wordt weer een geweldig feest ... 

Datum: donderdag 19 december. 
Tijd: 20:00 – 23:00 uur.  De deuren sluiten om 21:30 uur.
Waar: danscafé El Corazon aan de Markt in Roosendaal. 

LET OP: VERNIEUWDE KAARTVERKOOP!
Kosten: een entreekaartje kost € 3,50 (dat is inclusief een welkomstdrankje en de  garderobe). Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.  Aansluitend is er een after-party; deze is niet meer onder verantwoordelijkheid van het JTC. 
De verkoop van de entreekaartjes, via internet ( gebruik onderstaande link en print het uit of bewaar het op je telefoon ), start 10 december en duurt t/m 19 december.
Aan de deur kunnen geen kaartjes meer worden gekocht, en…. het entreekaartje is alleen geldig in combinatie met een geldige schoolpas. 
Uiteraard heeft iedereen zijn of haar ID bij zich ! 
 
En dan: de regels zijn niet veranderd: 
- er is controle op indrinken: blazen boven de 0,2 betekent geen toegang. We vragen je ouders/verzorgers je op te komen halen. Er is geen discussie over de meetapparatuur: wat die aangeeft, dat telt.
- er geldt een rookverbod 
- en het feest is alcoholvrij! Toch alcohol bij je, betekent 'einde feest'. We vragen dan je ouders/verzorgers om je op te komen halen.  

De dresscode is dit jaar ‘ Sparkling and Shining “

Er is een garderobe. Dringend verzoek daar geen waardevolle spullen achter te laten.  Er is ook weer gelegenheid om een polaroidfoto met de kiekjesbox te laten maken en uiteraard kan er gedanst worden.
  
Op 20 december wordt iedereen om 11:00 uur weer op school verwacht. Dan staat er een heerlijke kerstbrunch klaar.
 
We gaan er met z'n allen weer een spetterend feest en een gezellige avond van maken!  Veel plezier en hartelijke kerstgroeten, 
 
Commissie Kerstgalabal 2019

Enkele opmerkingen m.b.t. het vervoer: 
Ouders/verzorgers: U kunt uw dochter/zoon afzetten of ophalen in de Molenstraat ter hoogte van de Bloemenmarkt (eenrichtingsverkeer). Ook is het mogelijk aan de achterzijde van de kerk het Tongerloplein te bereiken via de Nieuwstraat. Lang parkeren kan naast het Emile van Loon park.  
Leerlingen:, je kunt je fiets naast de kerk of op het Tongerloplein stallen.  Let op: deze stalling is niet bewaakt! 
 

Media
  • ee2c8b4e-1600-4ed5-bacc-389c4ef77565