Update: Azaleastraat in zomerstand

Update voor woensdag 28 augustus.

Het wordt volgens de weersverwachting een paar graden minder warm dan het op dinsdag was. Lessen gaan dus gewoon door.
We gaan op het heetst van de dag (na 13.00 uur) klassen voor zover mogelijk en nodig is verplaatsen  van de Azaleastraat naar de Schneiderlaan, hierdoor kunnen we de lokalen met veel warmteoverlast vrij roosteren. .

Donderdag 29 augustus is de hittegolf definitief voorbij. Alle lessen gaan dan natuurlijk volgens het rooster gewoon door. 

========================

Dinsdag 27 augustus wordt erg warm. Op de Schneiderlaan heeft het JTC airco, daar is het leven binnen heerlijk koel. Ook de noodlokalen hebben airco. Op de Azaleastraat worden lokalen wél heel erg warm.

Daarom heeft de directie besloten dat op dinsdag 27 augustus de lessen op de Azaleastraat vanaf 13.00 uur zullen vervallen.  Rond die tijd komt de zon vol op de lokalen aan de voorzijde te staan - we houden het in lokalen dan niet meer voldoende koel en de situatie in de lokalen wordt onwerkbaar.

Voor de Schneiderlaan gaan de lessen gewoon door. De lessen sport en LO worden inhoudelijk aangepast zodat voor leerlingen geen ongezonde situaties ontstaan.

Op dit moment zijn de vooruitzichten voor woensdag nog dat de temperatuur een graad of 3 tot 4 zal dalen en dan wordt de situatie in de lokalen veel beter dan op dinsdag. De directie gaat er vooralsnog vanuit dat de lessen op woensdag gewoon zullen doorgaan, maar dinsdagmiddag wordt daar een nadere beslissing over genomen. 


Overzicht van de urenprognose voor de temperatuur zoals gepubliceerd op maandag 26 augustus vindt u hier:
https://www.buienradar.nl/weer/roosendaal/nl/2747930/5daagse
Op dinsdag 27 augustus wordt de hoogste temperatuur bereikt om 14.00 - 17.00 uur. Dan wordt het maximaal 33 graden. Op woensdag 28 augustus wordt de hoogste temperatuur bereikt om 14.00 uur, dan wordt het maximaal 30 graden.
Media
  • Hot_Weather-1100x734