JTC-organisatie in 2019-2020

We gaan beginnen met ons schooljaar 2019-2020 – wij hebben er weer zin in! Voordat het schooljaar start, wil ik u graag informeren over een aantal wijzigingen binnen de schoolorganisatie van het Jan Tinbergen College.

Dhr Rob van Beurden, die lange tijd conrector havo/(t)vwo bovenbouw is geweest, wordt met ingang van dit schooljaar Hoofd Bedrijfsvoering en Financiën.

Het conrectorschap voor havo/(t)vwo voor klas 1 tot en met 6 zal worden vervuld door dhr Wouter Stroop, die tot dit jaar teamleider was. Het teamleiderschap havo-bovenbouw wordt ingevuld door mevr Els Duijzer, tot dit moment assistent-teamleider. Voor het teamleiderschap (t)vwo-bovenbouw wordt de school versterkt met de komst van dhr Harro Reeders.

Dhr Rob van Oorschot was conrector van de gehele onderbouw, dit wordt voor hem mavo 1 en 2 – daarnaast gaat hij de ICT-ontwikkelingen managen. Voor de bovenbouw mavo blijft conrector Peter Pasmans verantwoordelijk. De  teamleiders onderbouw hv en mavo blijven onveranderd.

 Uw zoon/dochter krijgt bij de start van het schooljaar een informatiefolder mee met de contactgegevens van teamleiders en (con)rector(en). Tijdens de verschillende voorlichtingsavonden kunt u nader kennismaken met  onze medewerkers en ontvangt u alle overige informatie over de verschillende schooljaren.

 Wij wensen u en uw zoon/dochter een succesvol schooljaar 2019-2020 toe!

Met vriendelijke groet
Charles van Wettum, rector Jan Tinbergen College

Media
  • 20190706 Organigram