Organisatie examens

De examens gaan weer beginnen. De meeste examens vinden plaats in Aula2 aan de Schneiderlaan - een prima locatie waarvoor bij het ontwerp al rekening is gehouden met de CE-zittingen. Voor de paar examens waarvoor Aula2 te klein is, gebruiken we ook ruimten op de A1-gang.
We gaan zorgen dat onze examenkandidaten op alle plekken optimaal kunnen presteren - we organiseren dus rust rondom deze ruimten.

Tijdens de examenperiode van 09 t/m 22 mei worden er wijzigingen worden ingevoerd met betrekking tot het stallen van fietsen en scooters en de locatie van de teamleiders tijdens deze periode.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

De scooterpoort zal gedurende de examentijd gesloten blijven. De stalling van de scooters wordt verplaatst naar de stalling waar nu de elektrische fietsen gestald worden.  De stalling v/d elektrische fietsen schuift een stukje het schoolplein op; deze kunnen ter hoogte van lokaal E001 worden gestald.

De fietsenrekken ter hoogte van Aula 2 worden tijdelijk buiten gebruik gesteld. Hiervoor in de plaats kunnen de bovenbouw leerlingen hun fietsen stallen op het schoolplein bovenbouw tegen het hekwerk parallel aan de Burg. Schneiderlaan. Om de toegang wat te vergemakkelijken wordt de poort aan de Burg. Schneiderlaan open gezet.

De entree bovenbouw aan de Schneiderlaan blijft open, maar is hoofdzakelijk bedoeld voor de examenkandidaten. De overige leerlingen wordt dus verzocht zoveel mogelijk de entree aan het onderbouwplein te gebruiken.

Aula 2 kan gedurende de examenperiode niet gebruikt worden als pauze-ruimte. De leerlingen van de bovenbouw wordt verzocht in de onderbouwaula en de foyer te pauzeren. Ook het bovenbouwplein kan vanwege de examens gedurende de kleine pauzes niet als pauzeruimte worden gebruikt.

Tijdens de examenperiode is de bel op de gehele A-vleugel uitgeschakeld. Houd hier dus rekening mee!

Mevrouw Eckhardt zal tijdens de examenperiode te vinden zijn in C204. De A1-vleugel wordt gedurende de examenperiode afgesloten. Alle lessen die hier normaal gesproken plaatsvinden zullen worden verplaatst. Mevrouw Duijzer blijft gewoon in C204 zitten. De heer Stroop zal gedurende de examenperiode in de A1-gang, in het kantoor van mevrouw Eckhardt, te vinden zijn.

Media
  • examens