Druk verkeer op dinsdagen

Op de dinsdagen 9 en 16 april en 11 en 18 juni worden er in de Sporthal In de Roos vaccinatiesessies georganiseerd door de GGD. Het JTC heeft daar zelf niets mee te maken (al zullen wel leerlingen worden opgeroepen), maar omdat veel haal-en-breng-verkeer langs de school plaatsvindt toch bij deze wat informatie die wij van de GGD ontvingen.
Houd svp op genoemde dagen rekening met grotere verkeersdrukte op de Commandobaan.

De GGD heeft een call-centrum ingericht voor vragen inzake meningokokkencampagne. Informatie over de vaccinatiecampagne tegen meningokokken ACWY is te vinden op onze website www.ggdwestbrabant.nl/meningokokken of de campagnewebsite van het RIVM: www.deelditnietmetjevrienden.nl.

De vaccinatiecampagne in de gemeente Roosendaal:
•Op uw locatie worden behalve jongeren uit Roosendaal ook jongeren uit de gemeente Halderberge opgeroepen.
•De vaccinatiesessies zijn op 9 en 16 april en 11 en 18 juni. Steeds op een dinsdag .
•Op 9 april worden 1.582 en op 16 april worden 1.400 jongeren opgeroepen tussen 16.00 – 20.30 voor de meningokokken ACWY vaccinatie. In juni gaat het om dezelfde aantallen .
•In het najaar vindt een inhaalsessie plaats. Datum en aantallen nog niet bekend .
•Dinsdag 9 april en dinsdag 16 april worden 285 13 jarige meisjes opgeroepen tussen 15.15 – 15.45 uur voor een HPV vaccinatie. In juni is er geen HPV sessie .
•Het oproepen gebeurt door het RIVM en gaat per kwartier.
•Wij zetten per vaccinatiesessie ca. 30 GGD medewerkers in. Wij werken met 5 of 6 priklijnen, een medisch loket (2 artsen), administratie (4 tafels), 1 medewerker die ter plekke deoproepkaarten scant., een coördinator en ondersteuners. Daarnaast hebben we een ‘opbouwploeg’ en een ‘opruimploeg’. Bestaande uit elk 2 GGD medewerkers. Zij brengen de materialen, helpen met klaarzetten tafels e.d. en ruimen alles weer op en voeren de GGDmaterialen weer af. Ook komt er een medewerker van het RIVM met de gekoelde vaccins

 

Media
  • 2019 GGD Vaccinatie