OpenDag op 19 januari

Zaterdag 19 januari heeft het JTC weer de jaarlijkse Open Dag : kennismaken met de school, kennismaken met docenten, kennismaken met al die nieuwe vakken. Natuurlijk hoort daarbij ook (heel belangrijk!) de sfeer proeven, informatie ophalen en voelen of de school wel of niet bij je past. Het bezoeken van een Open Dag van een middelbare school is belangrijk bij het bepalen van een keuze.

De Open Dag van het JTC is in het prachtige gebouw aan de Schneiderlaan op zaterdag 19 januari van 09.00-13.00 uur.

Het wordt druk. We verwachting ruim 800 basisscholieren uit groep 7 en 8, met ieder gemiddeld twee begeleiders. Dus bij elkaar ongeveer 2500 gasten. Dat is véél meer dan de ongeveer 1300 mensen die er normaal op een schooldag in de school rondlopen.  Het JTC adviseert bezoekers om met de fiets te komen. Door met de fiets te komen krijg je ook al zicht op de route die je (vaak) zult afleggen. Dat is óók belangrijk.

Als het nodig is om met de auto te komen: gebruik voor een routeplanner Commandobaan 6. De Commandobaan zal in verband met de drukte eenrichtingsverkeer zijn, zodat daar ook aan één kant van de weg in de berm geparkeerd kan worden. Parkeren kan ook nog bij het Godwaldtpark of bij de McDonalds. Het JTC zorgt op het eigen parkeerterrein voor verkeersregelaars die in de gaten houden waar er nog parkeerplekken zijn - hun aanwijzingen opvolgen is belangrijk om de doorstroom zo goed mogelijk te laten verlopen.

We wensen iedereen een zinvolle en gezellige Open Dag !
Meer informatie vind je op https://www.jtc.nl/2018/12/01/open-dag/

Media
  • 2019 Open Dag JPEG