Gewéldig Galabal op 20 december

Beste leerlingen uit klas 1 en 2 en 3,
Het kalenderjaar loopt ten einde. Heb jij al leuke plannen voor de kerstvakantie? We zullen met elkaar het jaar 2018 gezellig afsluiten tijdens het Galabal.

Het Galabal zal plaatsvinden op donderdag 20 december.

Onze aula wordt omgetoverd tot een sfeervolle galazaal. Ook de entree wordt aangepakt, compleet met rode loper, lightcones en er is een mogelijkheid om je op de foto te laten zetten door onze hoffotograaf.

De deuren openen om 19:00 uur (entree tot 19.45) en het feest eindigt om 22:00 uur. De kaartverkoop start op donderdag 6 december, via je mentor. Een kaartje kost 3 euro. Dit is inclusief 1 consumptie. Je kunt nog meer munten op de avond zelf kopen voor € 0,50. Deze munten zijn ook op andere schoolfeesten in te leveren.

Het entreebewijs voor het galabal is op school nog te koop t/m vrijdag 14 december bij je mentor. Aan de deur kun je geen kaarten kopen. Let op: Je entreebewijs is alleen geldig in combinatie met je schoolpas 2018-2019…neem die dus mee!!

De dress-code is Gala, Glitter & Glamour.

Vorig jaar zag alles en iedereen er erg sjiek uit! We hopen jullie in je mooiste kleding te mogen bewonderen. In de danszaal zorgt een DJ samen met een MC dat de voetjes van de vloer gaan.
Om vast sfeer te proeven: de foto's van vorig jaar vind je hier. 

Als je het leuk vindt, kun je een spel spelen in de foyer. De leerkrachten zijn spelleider. Er zijn verschillende behendigheidsspelen opgesteld. Wie haalt dit jaar de grote prijzen binnen? Er is tussendoor ook nog een verrassingsoptreden van…….

We gaan er met elkaar weer een gezellige avond van maken! Veel plezier! Kerstgroeten,
Commissie galabal onderbouw.

Oh ja..laat je ouders ook even deze brief lezen.

Vraag aan de ouders: Om het halen en brengen van uw kind soepel te laten verlopen, verzoeken we u om de onderstaande rijrichting in acht te nemen. Het voorkomt verkeersopstoppingen. Kinderen die op de fiets komen, kunnen de fiets stallen in onze fietsenstalling.

Aanrijdroute:
- naar de school rijden via de Commandobaan
- gebruik de inrit bij de school, rijdt NIET het plein op maar gebruik de parkeerroute langs de sporthal als Kiss & Ride - strook
- na het afzetten doorrijden (niet draaien!) en rechtsaf over het grote parkeerterrein naast de sporthal oversteken naar de Takspui, de poort aan het eind zal open zijn
- verlaat het terrein via de Takspui

Bij het ophalen: svp wachten en parkeren op het grote parkeerterrein naast de sporthal, en niet op de Kiss & Ride-strook. Laat svp op het parkeerterrein de vertrekroute richting Takspui vrij.

Opmerking: laat geen waardevolle spullen achter in de garderobe !




Media
  • 2018Galabal