Brugklas: week 1

Roosendaal, 13-08-2018

Beste nieuwe JTC-er,

Hopelijk heb je een hele fijne vakantie gehad en ben je goed uitgerust om met veel energie het nieuwe schooljaar te beginnen. Voor de vakantie heb je van ons al te horen gekregen dat we op maandag 20 augustus starten. Tot aan de herfstvakantie hebben we een introductieperiode waarin we je stap voor stap laten kennismaken met de school en alles wat daarbij komt kijken. We sluiten die periode af met een zeskamp en een spetterend feest, maar daarover later meer. Het introductieprogramma voor de eerste dagen ziet er zo uit:

Maandag 20 augustus:

12:45u Ontvangst alle nieuwe brugklassers in de aula. (Weet je nog waar die is ? Anders wijzen we je de weg) Je maakt weer even kort kennis met je klas en de mentor en krijgt te horen wat er de volgende dag allemaal staat te gebeuren. Rond 14:00u ben je weer klaar.

Voor vandaag hoef je alleen maar een tas en een etui mee te nemen. De boeken mogen nog even thuis blijven (hopelijk had je het boekenpakket al besteld en inmiddels thuis ontvangen).

Dinsdag 21 augustus:

Deze dag staat in het teken van kennismaken met de school en je nieuwe klas. Je krijgt het rooster, er zijn allerlei leuke sportieve activiteiten en je leert het gebouw een beetje kennen.

We starten het 2e lesuur om 9.15u. De dag eindigt het na het 9e lesuur om 15.30u

Zorg dat je sportief gekleed bent en dat je een tas, met etui bij je hebt. De boeken mogen nog even thuisblijven. Uiteraard moet je zorgen voor een lunchpakketje. Je mentor zal met je afspreken waar jullie die ochtend verzamelen.

Woensdag 22 augustus

Vanaf vandaag starten de lessen. Nu mag je eindelijk de boeken meenemen die je die dag nodig hebt. Zorg je ervoor dat ze netjes gekaft zijn ;) . Laat woordenboeken en atlassen lekker thuis. Die heb je zeker niet nodig. Neem wel voldoende schriften en pennen mee zodat je de eerste dag goed kunt beginnen. Op je rooster kun je zien welke vakken je die dag hebt.

Heel veel plezier en succes.

Met vriendelijke groet, afdelingsleiding onderbouw

Geert van Beek, Mayke Eckhardt, Virgie van Overveld

Media
  • Brugklas