Examens na herkansing

Op 29 juni was de uitslag van het 2e tijdvak van het examen. De resultaten van het JTC ná herkansing:
- van het Vwo: 100%
- van de Havo: 87%
- van de Mavo: 95%
 
Alle geslaagde leerlingen en hun ouders en verdere familie en relaties van harte gefeliciteerd ! We gaan mooie diploma-uitreikingen organiseren ...
 
De namen van alle geslaagden mogen wij vanwege de privacyregels niet openbaar publiceren - ze staan daarom (nadat de telefoonrondes met persoonlijke mededelingen door de mentoren achter de rug zijn) gepubliceerd achter de inlog op deze webpagina onder Nieuws/ Examenuitslag. Inloggen kan rechtsonder op deze pagina, de link naar de examenuitslag is:
 
Twee weken geleden schreef het JTC:
Vandaag was voor onze examenkandidaten (en hun ouders / verzorgers) de grote dag: de examenuitslag! De resultaten van het JTC zijn ook dit jaar weer prima. Op dit moment is geslaagd:
- van het Vwo 95% 
- van de Havo 80%
- van de Mavo 86%.
Die percentages gaan zeker nog een heel stuk stijgen. Veel leerlingen hebben nog een goede kans in het 2e tijdvak en vandaag zijn/worden de afspraken gemaakt om hen zó te begeleiden dat zij alsnog de eindstreep gaan halen. We wensen alle herkansers sterkte: nog een paar dagen écht bikkelen, het is het waard!
 
Alle geslaagden, hun ouders en verdere aanhang op dit moment al hartelijk gefeliciteerd !
De namen van alle geslaagden mogen wij met de nieuwe privacyregels niet zomaar openbaar publiceren - ze staan daarom achter de inlog op deze webpagina onder Nieuws/ Examenuitslag. Inloggen kan rechtsonder op deze pagina, de link naar de examenuitslag is:
 
Media
  • loesje-van-examens-krijg-je-uitslag.jpg