Expositie JTC-ers

Leerlingen 2e klas van het JTC zijn in de herfst bezig geweest in een project samen met de Roosendaalse kunstenaar Benjamin Scheltema. Scheltema verzorgde uitleg bij zijn eigen werk, daarna zijn JTC-vakdocenten  Heynen,  van Gerwen, Broerse en Huijgen met de leerlingen aan de slag gegaan tijdens de reguliere tekenlessen.

Van de eindwerken worden er op zaterdag 26 mei 20 stuks tentoongesteld in de Galerie van Benjamin, Molenstraat 57 te Roosendaal. Uit elke 2e klas zijn er 2 werken geselecteerd.

JTC-leerlingen kunnen zo ervaren hoe het is om in een expositie werk van jezelf (en medeleerlingen) te zien handen in een speciale omgeving, professioneel ingelijst en met een drankje en een knabbeltje die traditioneel bij de opening van een expositie horen.

Het is voor de exposerende leerlingen erg leuk als er ook andere belangstellenden komen kijken -  hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 26 mei 2018 van 14.00 tot 16.30, Galerie Benjamin Scheltema, Molenstraat 57 te Roosendaal.
Media
  • 2018 Expositie JTC-leerlingen.jpg