Efteling op 19 april

In 2018 bestaat het JTC 25 jaar! Om dat te vieren gaan we (onder andere) naar de Efteling op donderdag 19 april met de hele school. Om deze dag een groot succes te laten worden, hieronder de informatie over de organisatie. 

Het vertrek in de ochtend

Vanwege de grootte van de school kunnen we niet allemaal tegelijk vertrekken vanaf school en daarom hebben we de groep in tweeën gesplitst. 

Groep 1 : klas 1,2, HV(T)3 
    Aanwezig zijn in het lokaal: 8.30
    Vertrek naar de bus: 8.45 
    Bij terugreis aanwezig zijn bij de eigen bus: 18.00 

Groep 2 : klas Mavo 3 en Klas 4,5,6 
    Aanwezig zijn in het lokaal: 09.00 
    Vertrek naar de bus: 09.15 
    Bij terugreis aanwezig zijn bij eigen bus: 18.00

Het lokalenoverzicht voor het verzamelen 's ochtends hangt op de publicatieborden en wordt gepubliceerd in Magister. Let op : je móet naar het lokaal komen, daar krijg je de benodigde papieren. Als je direct naar de bus gaat, kun je dus níet mee ....

Elke leerling MOET op tijd aanwezig zijn. Wie onverhoopt toch te laat bij het lokaal zijn, moet hij/zij zich in lokaal C006 melden. We proberen de leerling dan nog mee te laten gaan, maar daarop is géén garantie!

Extra informatie voor de dag:

In het lokaal ontvang je een toegangsbewijs voor het park. Met dit toegangsbewijs kunnen de leerlingen de bus in en langs de groepsingang van het park. Wanneer leerlingen in het park zijn,  kunnen ze verder hun eigen routes bepalen.
Het JTC organiseert op het park vaste plekken waar onze medewerkers aanwezig zijn.  Op het toegangsbewijs is aangegeven waar deze vaste punten zijn:
• Terras Ingang
• Terras Treinstation /Python.
• Terras bij de vogelrok
• Terras bij de Stoom Carrousel
Naast het toegangsbewijs ontvangen leerlingen ook een lunchbon. Hiermee krijgen leerlingen eten en drinken vuur tussen de middag - de bon kunnen zij inleveren bij verschillende eetgelegenheden in het park.  Verdere consumpties moet je meenemen of ter plekke zelf betalen.

Vertrek

Alle leerlingen verzamelen op het einde van de dag om 18:00 uur bij hun eigen bus. Belangrijk is dat zij wederom hun toegangsbewijs kunnen laten zien. 

Wat neem je mee?

- JTC schoolpas
- een en drinken voor tijdens de dag (lunchbon krijg je van school)
- kleding of paraplu mocht het regenen 
- goed humeur en enthousiasme

Vragen?

Bovenstaande informatie wordt natuurlijk ook doorgegeven aan uw zoon/uw dochter via Magister. Voor eventuele aanvullende vragen kunt u terecht bij de mentor of ondergetekende. We rekenen op een geweldige jubileumdag ...
Met vriendelijke groet,
V. van Overveld & J. Reuvers

Media
  • 1200px-Efteling_Entrance.jpg