4E & 10km van Roosendaal

Op maandag 27 maart start het JTC weer met de voorbereidingen voor de hardloopklassieker van Brabant: de 6, 10 en 21 km van Roosendaal op zondag 24 juni aanstaande. Deze hardloopwedstrijd heeft een speciaal JTC-tintje aangezien alle lopers langs ons gebouw komen aan de Schneiderlaan.


Alle leerlingen en medewerkers (én ouders! zie hieronder...) van het JTC worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze wedstrijd. Dit jaar is het ook weer mogelijk dat ouders / verzorgers van leerlingen samen met hun zoon / dochter deelnemen aan dit hardloopevenement.

Brugklassers lopen 6 kilometer. Vanaf klas 2 mag men meedoen aan de 10 km. Natuurlijk willen we dat iedereen goed voorbereid en getraind aan de start verschijnt en daarom zijn er steeds op woensdagmiddag looptrainingen onder leiding van gekwalificeerde trainers. Zij zorgen tevens voor de loopschema’s (beginners / gevorderden). Aanwezigheid bij minimaal 6 trainingen en de testlopen is een voorwaarde voor leerlingen.

Deelname aan deze wedstrijd is niet alleen een sportieve prestatie; van het inschrijfgeld is ook een deel bestemd voor de goede doelen van het JTC. Daarnaast loopt elke deelnemer in een professioneel hardloopshirt met JTC-logo en er is op de wedstrijddag zelf een sportlunch.

Inschrijven is mogelijk van 19 tot en met 28 maart door het inleveren van het inschrijfformulier (zie hieronder) bij de balie van de administratie, elke dag tussen 08.00 en 09.30 uur (Mevrouw Helmons), samen met 15 euro inschrijfgeld. 

Ook voor ouders ...

Dit jaar is weer mogelijk dat ouders/verzorgers van het JTC samen met hun zoon/dochter deelnemen aan dit leuke hardloopevenement. Voor het inschrijfgeld van 15 euro bent u ingeschreven en loopt u de wedstrijd in een professioneel JTC hardloopshirt dat u na afloop mag houden. Ter voorbereiding ontvangt u hetzelfde trainingsschema als uw zoon/dochter en u bent tevens welkom om deel te nemen aan de 3 testlopen in april en mei.
Inschrijven is mogelijk van 19 t/m 28 maart door het inschrijfformulier in te (laten) leveren bij mevrouw Helmons (balie administratie), samen met het inschrijfgeld

Media
  • LohmanFotografie-2824.jpg