Digitale communicatie

Enkele keren per jaar publiceren we het digitale ouderbulletin - u vindt ze bij de bijlagen hieronder.  We geven hiermee uitgebreide informatie over de ontwikkelingen binnen de school en de verschillende afdelingen. Bovendien staat hierin informatie over de schoolplanning voor de komende maanden.  
We versturen de bulletins naar de emailadressen van ouders die in onze administratie zijn opgenomen. In Magister is het e-mailadres aan te passen. 

Het JTC beheert twee websites:
www.jtc.nl is de website voor leerlingen en ouders van het basisonderwijs.
www.jtc-roosendaal.nl is de website voor leerlingen en ouders van het JTC.
Je vindt hier alle informatie van de school, onder andere reglementen (bijvoorbeeld het Leerlingstatuut ) en rapportages (bijvoorbeeld het jaarverslag).

Het JTC is te volgen op Facebook op twee pagina's:
www.facebook.com/jtcnieuws is de officiële facebookpagina met dagelijks nieuws en aankondigingen uit de school. 
www.facebook.com/100jtc is de facebookpagina van en door leerlingen, met o.a. mededelingen van de leerlingenraad.

Onze school is ook op Twitter actief. Volg het JTC dan via http://www.twitter.com/jtcnieuws, @jtcnieuws.
 

Schoolgids

Het JTC is verplicht om (naast de website) een schoolgids aan te bieden. Die vindt u digitaal als bijlage bij dit artikel. De inhoud van de schoolgids is gelijk aan de inhoud van de website, de bijlagen bij de artikelen zijn niet opgenomen. Die kunt u desgewenst óók op papier ontvangen.
 
Indien u de schoolgids of specifieke bijlagen geprint wilt ontvangen - meldt u dat svp even bij info@jtc-roosendaal.nl of bij de receptie. In het geval van bijlagen: meldt svp even wélke bijlagen u wilt ontvangen of over welke onderwerpen het gaat.

Digitale veiligheid

Het JTC hecht aan veiligheid, daar hoort natuurlijk digitale veiligheid bij. Daarvoor heeft het JTC privacy-protocollen en afspraken voor social media. Zie daarvoor het onderwerp Privacy.