Op school betalen

Schoolpas

Onze school heeft jarenlang fysieke schoolpasjes uitgegeven en aan iedereen gecommuniceerd dat dit schoolpasje erg belangrijk is om bij je te hebben.
Ook begin schooljaar 2023-2024 zullen nieuwe brugklassers een schoolpasje krijgen.

Echter, we zijn inmiddels ingehaald door alle technologische ontwikkelingen en dus is een fysiek schoolpasje eigenlijk niet meer noodzakelijk of wenselijk.

Betalingen op school bij de catering en bij de drank- en snoepautomaten gebeuren via de KUARIO-app die alle leerlingen op hun smartphone hebben of eenvoudig kunnen installeren.
Bij schoolfeesten of andere activiteiten op het JTC kunnen we de identiteit van onze leerlingen ook verifiëren via hun identiteitskaart/paspoort en/of de Magister-app die leerlingen op hun smartphone hebben.

Voor leerlingen die hun schoolpas dus kwijt zijn is het dus niet meer nodig om deze opnieuw te bestellen.

Catering

In de catering op school kan er uitsluitend digitaal worden betaald. Het JTC gebruikt daarvoor het digitale betaalsysteem, KUARIO. Via de mobiele KUARIO-app of kuario.com kunt u transacties bekijken en eenvoudig het saldo van 1 of meerdere kinderen opwaarderen. Het geld is opgeslagen in de cloud en staat dus niet fysiek op de telefoon. Om de KUARIO-app in gebruik te kunnen nemen, maakt u een account aan via https://login.kuario.com/. Of download de KUARIO app in Google Play of de App Store. 

Printen

Het maken van printjes op printers van de school verloopt via een digitaal printtegoed. Elke leerling krijgt bij de start van het schooljaar een (gratis) printtegoed van 50 pagina’s. Dit tegoed is bedoeld voor de afdrukken die worden gemaakt in opdracht van een docent. 

Na het inloggen (met leerlingennummer en wachtwoord) kunnen leerlingen printen via de beschikbare printers. Voor elke afdruk wordt automatisch 5 cent van het printtegoed afgeschreven. Wanneer het printtegoed op is, moet het tegoed worden opgewaardeerd voordat er weer geprint kan worden. Het opwaarderen kan bij de helpdesk systeembeheer.