Op school betalen

Catering

Elke leerling van het JTC heeft een persoonlijke leerlingpas met pasfoto,  waarin ook een 'digitale beurs' is opgenomen. Nieuwe leerlingen ontvangen thuis informatie over de leerlingpas en de manier waarop die gebruikt wordt.

In de catering op school kan er uitsluitend met de pas worden betaald. De pas kan digitaal worden opgeladen op deze locatie. Opladen is gratis, in de bijlage hieronder de korte handleiding.

Printen

Het maken van printjes op printers van de school verloopt via een digitaal printtegoed. Elke leerling krijgt bij de start van het schooljaar een (gratis) printtegoed van 50 pagina’s. Dit tegoed is bedoeld voor de afdrukken die worden gemaakt in opdracht van een docent. 

Na het inloggen (met leerlingennummer en wachtwoord) kunnen leerlingen printen via de beschikbare printers. Voor elke afdruk wordt automatisch 5 cent van het printtegoed afgeschreven. Wanneer het printtegoed op is, moet het tegoed worden opgewaardeerd voordat er weer geprint kan worden. Het opwaarderen kan bij de heldesk systeembeheer. 

Media
  • 2016110820Handleiding20Cashless.jpg