Reünie op 15/09

Op 15 september is de reünie van JTC (én Roosenborch-mavo) in verband met het 25-jarig bestaan van het JTC.  Alle oud-leerlingen en oud-medewerkers (en huidige medewerkers) zijn van harte welkom!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn momenteel gestart en het aantal aanmeldingen stijgt gestaag. Natuurlijk zijn ook oud-leerlingen van de Roosenborch-mavo van harte welkom! Tot wanneer kun je je aanmelden? Bij aanmelden voor 1 juli zijn de inschrijfkosten slechts 10 euro en kan er betaald worden via de link die je te zien krijgt na inschrijven. Aanmelden tussen 1 juli en 1 september bedraagt het 15 euro en kan er alleen betaald worden via een overschrijving (ivm de vakantie). Op 1 september stellen we vast hoe groot de tent gaat worden. Aanmelden na 1 september kan alleen maar als de ruimte het toelaat. Dus neem geen risico en meld je nu aan!

Inschrijven:  je kunt je opgeven via deze link. Na het insturen van het formulier krijg je een mail ter bevestiging met daarin een link om de inschrijfkosten te voldoen. Na betaling is je inschrijving definitief.

Voor het inschrijfgeld krijg je een exemplaar van het jubileumboek, mag je onbeperkt friet en snacks eten en ben je aanwezig bij alle jubileumactiviteiten op die dag met het optreden van de Roosendaalse band STOOT! als spetterend hoogtepunt. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma

De reünie start om 15.30 uur. We heten dan iedereen van harte welkom bij de ingang van de school.
Bij binnenkomst ligt er een naamsticker voor je klaar, een bon voor het jubileumboek en een gekleurd polsbandje. Dit bandje is het entreebewijs voor het terrein; je wordt geacht dit de hele middag/avond te dragen. De kleur van het bandje correspondeert met het jaar van afstuderen aan het JTC.
Groen: oud-docenten
Wit: 1972-1980
Turquoise: 1981-1992
Rose: 1993-1997
Zwart : 1998-2002
Rood: 2003-2007
Blauw: 2008-2012
Oranje: 2013-2017
In de feesttent op het plein zullen statafels staan in dezelfde kleuren als de bandjes. Zo kun je heel snel je oud-klasgenoten terugvinden.

 Globaal ziet het programma van de dag er als volgt uit:
15.30: Aanvang
16.30: Opening, klassenfoto's, expositie
18.00 uur   Vanaf deze tijd kun je naar behoefte gebruik maken van de producten van de aanwezige frietkramen (tot 22.00 uur) 
20.00 uur Avondprogramma met o.a. een optreden van STOOT! 
22.45 uur Sluiting bonnenverkoop  
23.15 uur Sluiting bar 
23.30 uur Afsluiting

Consumpties

Consumpties kunnen uitsluitend betaald worden met munten. Deze munten kun je op diverse plaatsen kopen. Let op: munten kunnen uitsluitend met contant geld worden aangeschaft - aanvulling: je kunt óók pinnen! 

Parkeren

We willen je vriendelijk verzoeken om zo mogelijk met de fiets naar de reünie te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar het zou zo maar eens heel druk kunnen worden.

Alvast contact leggen?

De reünie heeft een eigen Facebookpagina:
https://www.facebook.com/reunie.jtcenroosenborch

Media
  • 2018 Reünie.jpg