Inschrijven voor JTC: 6 & 7 maart

Leerlingen die in schooljaar 2018-2019 in de brugklas op het JTC willen beginnen, moeten zich op tijd opgeven. De inschrijfdagen (zowel voor JTC als voor alle andere scholen in Roosendaal) zijn op 6 en 7 maart, van 16.00-ca 20.00 uur.

Om je op het JTC in te schrijven, moet je met één van je ouders (meer mag ook ;) ) op 6 of 7 maart even langskomen. Je moet wat papieren meenemen - daarover kun je lezen op de link hieronder en je krijgt de informatie ook via je basisschool.

Op het JTC kun je digitaal voor één van de twee dagen een afspraak maken. Dan weet je zeker dat je niet hoeft te wachten. De afspraak inplannen kan via de link hieronder. Maar je mag ook vanaf 5 maart telefonisch een afspraak maken. Bovendien kun je ook nog zonder afspraak op één van de twee dagen langskomen. Dan is er een kans dat je even moet wachten, maar het inschrijven gaat zéker lukken.

Leerlingen die (waarschijnlijk) bijzonder ondersteuning tijdens hun schooltijd nodig hebben, willen we van tevoren graag even spreken om te kijken wat er georganiseerd moet worden en of het JTC dat kan doen. Mocht je in die categorie vallen: bel ons zo snel mogelijk en maak een afspraak!

Dus klik even op de link en lees wat je moet doen : www.jtc.nl/inschrijven/inschrijfsysteem/ 

Media
  • JTC25jaar.jpg
  • aanmelden1.jpg