Sporten voor JTC-ers

Ben jij of ken jij iemand tussen de 12 en 18 jaar die door het online-onderwijs en gesloten sportclubs/-verenigingen de muren op zich af ziet komen? Die noodgedwongen thuiszit omdat gebruikelijke activiteiten geen doorgang vinden? Die na een dagje “schermstaren” echt in beweging wil komen? Daar kunnen wij ons best iets bij voorstellen! Sporten en bewegen is goed voor je lichaam èn je geest!  

 

Aleco biedt jongeren tussen 12 en 18 jaar de mogelijkheid om op maandag t/m donderdag van 16.00 - 17.00 uur, GRATIS te komen sporten tijdens de After School Workout! Een leuke, actieve en verantwoorde workout in de buitenlucht met leeftijdsgenoten. Je hoeft geen abonnement af te sluiten. Wel vragen we je aan te melden via info@aleco.nl. De actie loopt tot en met 11 februari (mogelijke verlenging afhankelijk van de geldende maatregelen) 

 

De After School Workout wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van het Roosmalenfonds. Met behulp van dit fonds stellen wij jongeren in staat om in beweging te komen. Ook wanneer dat niet zo vanzelfsprekend is. 

 

Aleco zet aan tot beweging! Doe je mee?! 


Media
  • thumbnail_pastedImagebase640