Webinar 'Werken in onderwijs' op 08/02

WERKEN in het onderwijs? Het is een prachtbaan, ook voor zij-instromers!
Het webinar is verplaatst naar 8 februari. Aanmelden kan nog tot 7 februari. 

=============================

Toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al willen weten of onderwijs iets voor jou is? Als docent, of op een andere plek in de organisatie?



De gezamenlijke VO-scholen in de regio West-Brabant (waaronder het JTC) zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Niet alleen jonge mensen die net van de lerarenopleiding komen, maar óók mensen met werkervaring buiten het onderwijs zijn voor ons potentiële nieuwe teamleden.

In de afgelopen jaren heeft het JTC deelgenomen in de projecten RAL (Regionale Aanpak Lerarentekort) en RAP (Regionale Aanpak Personeelstekort).  In samenwerking met anderen scholen hebben wij veel geïnteresseerden de kans gegeven om het docentschap in de praktijk te ervaren, om zo te kijken of lesgeven in de toekomst misschien een mooie vervangende of aanvullende werkkring zou kunnen worden.

Dit schooljaar is het aantal deelnemende schoolbesturen uitgebreid én het aanbod aan kennismakingsmogelijkheden verbreed. Naast docenten zijn we ook geïnteresseerd in in belangstellenden voor ondersteunende functies.

Op dinsdag 26 januari 2021 (dit wordt: 8 februari!)  organiseren de samenwerkende scholen voor vo en mbo in samenwerking met Fontys en Tilburg University een digitale bijeenkomst voor iedereen die zich geheel vrijblijvend wil oriënteren op het beroep van de docent of een ondersteunende rol. 

Livestream op 26 januari (dit wordt: 8 februari!) 2021 om 19.30 uur




Media
  • RAP3