Catering: nieuw betaalsysteem

In de herfstvakantie gaan we op het JTC over op een nieuw betaalsysteem voor de catering. Het blijven dezelfde schoolpasjes, in het betalen zelf verandert niets (behalve dat ook bij de verkoopautomaten het pasje moet worden gebruikt en er niet meer met contant geld kan worden afgerekend). 

Update 16 oktober 2020:

Vanaf maandag 26 oktober zullen wij gebruik gaan maken van het digitale betaalsysteem, KUARIO. KUARIO is een platform voor betalingen waarmee via een veilige app of gekoppelde schoolpas leerlingen kunnen betalen bij de vending automaten en de kassa’s in de kantine.

Via de mobiele KUARIO-app of kuario.com kunt u transacties bekijken en eenvoudig het saldo van 1 of meerdere kinderen opwaarderen. Het is namelijk mogelijk om meerdere kinderen op een account onder te brengen. Het geld is opgeslagen in de cloud en staat dus niet fysiek op een pasje.

Om de KUARIO-app in gebruik te kunnen nemen, maakt u een account aan via https://login.kuario.com/. Of download nu de KUARIO app in Google Play of de App Store. Uw kind ontvangt nog een aparte email om zijn schoolpas aan KUARIO account te koppelen.

Wilt u met uw kind doornemen hoe dit systeem werkt en er voor zorgen dat zij vanaf 26 oktober kunnen afrekenen op school?

Bezoek https://www.inepro.com/kuario-op-school/ouder voor meer informatie en alle handleidingen over het gebruik van de app. Komt u er niet uit, dan kunt u op school terecht bij dhr Braat  -email  mbt@jtc-roosendaal.nl 



Update 8 oktober 2020:

15 oktober beginnen wij met de overstap, er kan tijdens die overstap niet worden afgerekend. Dit is de reden dat wij e.e.a. in de vakantie laten plaatsvinden, gevolg is dat vanaf 15 oktober de catering zal zijn gesloten.
Tegoeden die op dat moment nog op de pasjes staan, worden keurig naar het nieuwe betaalsysteem overgeheveld en er kan natuurlijk geen geld verloren gaan.
Onze leverancier schrijft: 

Beste ouder/verzorger,

Wij zijn verheugd u mee te kunnen delen dat binnenkort het betaalsysteem KUARIO op het Jan Tinbergen College wordt geïntroduceerd. De invoering staat gepland voor vlak voor de herfsvakantie. Op 26 oktober gaat we live. Met de mobiele KUARIO betaal-app kunnen leerlingen snel en veilig betalen via een QR-code bij onze vending automaten. Daarnaast kan de schoolpas worden gekoppeld aan het KUARIO-account zodat ook hiermee afgerekend kan worden bij de vending automaten en de kassa’s in de kantine. We gebruiken dan geen contant geld meer binnen de schoolmuren.

Met deze nieuwe betaalmethode willen wij de veiligheid van onze leerlingen verhogen. U kunt als ouder, met meerdere kinderen op het Jan Tinbergen, bovendien een gezamenlijke wallet aanmaken, waardoor al uw kinderen altijd over voldoende tegoed beschikken. Bovendien kan de app u als ouder desgewenst inzicht geven in de uitgaven van uw kind. Ook de leerlingen zelf kunnen goed nagaan waar ze hun geld eigenlijk aan uitgeven.

Let op:  per 15 oktober kun je huidige tegoed niet langer online opwaarderen via de webloader van Inepro. Zorg dus voor dat uw kind tot 15 oktober voldoende tegoed hebt. Het tegoed dat je op 15 oktober nog hebt staan, wordt omgezet naar tegoed in KUARIO.

U ontvangt binnenkort meer informatie over KUARIO en hoe je deze app kunt downloaden of op een andere manier een KUARIO account kunt aanmaken.

Met vriendelijke groet,
Het KUARIO-team
Media
  • broodje