Magister weer open

Update 16 augustus, 17.40 uur: Magister is weer open voor leerlingen en ouders. Op weg naar schooljaar 2019-2020 ...

Ouders en leerlingen die vorig jaar al een inlogaccount hadden, kunnen nu de agenda en klas bekijken. Ouders met kinderen in de hogere klassen, kunnen ook de gegevens van hun jongste kind in de brugklas al zien.

Nieuwe leerlingen krijgen volgende week van hun mentor, de inloggegevens. Ouders van nieuwe leerlingen krijgen in de komende 3-4 weken hun inlogaccount toegestuurd op het bij ons bekende postadres.

===================================

Het JTC-leerlingvolgsysteem Magister is in de vakantie niet benaderbaar voor ouders en leerlingen. We zijn de inhoud aan het klaar maken voor het volgende schooljaar: alle nieuwe leerlingen invoeren,  geslaagde examenkandidaten op 'geslaagd' vinken, iedereen in de goede klas plaatsen, de goede cijferkolommen definiëren voor alle toetsen die gaan komen, roosters maken voor klassen en clusters en individuele leerlingen met eigen trajecten en die met de hand bijwerken zodat ze voor medewerkers én voor leerlingen netjes zijn. Tot en met de laatste week van de vakantie blijven we hiermee aan de slag (wij vervelen ons nooit!) - daarna hebben we een paar dagen voordat het volgende schooljaar begint voor alle leerlingen kloppende klassenindelingen, kloppende lessentabellen, kloppende (en hopelijk goede) roosters. 

In de week voor de eerste lesdag 19 augustus zal Magister open gaan met de nieuwe roosters. De eerste weken van het nieuwe lesjaar gebruiken we om bij docenten en leerlingen te inventariseren wat er eventueel nog beter kan - in de tweede helft van september kan er dan eventueel nog een (nog verdere) verbetering komen.

Het JTC wenst iedereen een mooie vakantie!

Media
  • thOC2UPLHY