IB-examen: 100% !

Jaarlijks doen alle examenkandidaten Tweetalig VWO naast hun reguliere examen VWO ook mee aan het examen International Baccalaureate als afsluiting van het tweetalige traject. Voor meer informatie over het IB-examen, zie https://www.ibo.org/  of https://nl.wikipedia.org/wiki/International_Baccalaureate

Na het keurige resultaat van de JTC-kandidaten voor het Nederlandstalige Centraal Schriftelijk Examen zijn nu de resultaten IB binnengekomen: 100% geslaagd ! Alle kandidaten en de docenten van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat.

Extra bijzonder wordt deze gebeurtenis door een paar bijzonderheden:
- op het JTC doen alle leerlingen mee aan het Higher Level - dat is een keuze van de school, en in ons vertrouwen in onze leerlingen zijn wij dus niet beschaamd.

- in de groep examenkandidaten zaten ook twee (!) Havo5 (!) leerlingen die niet alle lessen hebben kunnen volgen (!), plus bovendien een leerling die pas in TV4 gestart is met TVWO - deze leerlingen met hun maatwerktrajecten maken het resultaat echt heel bijzonder. 

Tenslotte is het gemiddelde cijfer dat deze groep behaalde (5,14 op de schaal tot 7)  hoger dan afgelopen jaren. Proficiat dus, voor de kandidaten en de docenten die de leerlingen op deze examens hebben voorbereid.

Media
  • download