Summer School in Roosendaal

Elk jaar is er een English Experience week (ook wel Summer School genoemd) in Roosendaal. 

De English Experience weken zijn een enorm toffe en leerzame ervaring voor kinderen van 8-16 jaar. Deelnemers gaan de hele week aan de slag met de Engelse taal d.m.v. opdrachten, sport- en spelactiviteiten en Engelse les op hun eigen niveau begeleid door een team van (internationale) docenten.
Deze week is een fijne eerste kennismaking met middelbaar school Engels voor nieuwe leerlingen en uit ervaring weten we dat oudere leerlingen ook veel baat kunnen hebben bij het verbeteren van hun Engelse taalvaardigheden door de hele week bezig te zijn met Engels.

Ook dit jaar organiseren we weer een English Experience Week in de laatste week van de zomervakantie (12-16 augustus). 
Meer informatie op https://www.englishacademy.info/dutch/summer-experience/

Wat doen we nog meer:
Naast de English Experience Weeks bieden we o.a. korte cursussen Engels aan voor leerlingen van groep 8 om hen voor te bereiden op de middelbare school  en organiseren we English Experience Days voor brugklassers (inclusief English Escape Room!) op ons hoofdkantoor in Roosendaal.

Over English Education Group Roosendaal:
De English Education Group  bestaat uit Anglia NL, English Academy en de English for Kids Foundation en heeft bijna 25 jaar ervaring met Engelse cursussen en examens.
Inmiddels hebben we een netwerk opgebouwd van 350 scholen die o.a. meedoen aan de Anglia examens of een Experience Week met ons organiseren.


Media
  • image004
  • Summer School Roosendaal 1
  • image003