Jaarstukken 2018 gepubliceerd

De Jaarstukken 2018 van het JTC (eigenlijk van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Roosendaal, SOVOR dus, die het bevoegd gezag van het JTC is) zijn goedgekeurd en gepubliceerd op de website. De Jaarrekening in zijn geheel is te vinden in deze link: 
https://www.jtc-roosendaal.nl/JTC-Wiki/art/679331

In de Jaarstukken staan de financiële cijfers over 2018.  De school is in de exploitatie op vrijwel nul uitgekomen, een resultaat waarmee het bestuur en de Raad van Toezicht tevreden zijn. 
In de Jaarstukken staat ook het jaarverslag van het bestuur (met veel meer informatie over het reilen en zeilen van de school en niet-financiële cijfers over resultaten van het onderwijs en het verdere beleid) en het verslag van de Raad van Toezicht over de manier waarop het toezicht op de school heeft plaatsgevonden.

Tenslotte staat in de Jaarstukken ook de overige informatie waarover de school wettelijk verantwoording moet afleggen, zoals bijvoorbeeld de vergoedingen voor de bestuurder en de leden van de Raad van Toezicht in het kader van de Wet Normering Topinkomens.

De Jaarstukken worden openbaar gepubliceerd in overeenstemming met de sectorbrede afspraken daarover in de VO-Raad en de Code Goed Onderwijsbestuur.
Media
  • jaarrekening