Nieuw schoolplan voor 2019-2023

Het JTC heeft een nieuw Schoolplan - het strategische plan dat voor vier jaren de ontwikkeling van de school richting geeft.

Aan het schoolplan is een jaar gewerkt, met medewerking van ouders (dank daarvoor!), leerlingen (dank daarvoor!), medewerkers van de school (dank daarvoor!), vertegenwoordigers van scholen in de regio (zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs - dank daarvoor!), vertegenwoordigers van de Gemeente Roosendaal (dank daarvoor!), medewerkers van de besturenorganisatie VOSABB (die we betaald hebben, maar evengoed bedankt!). 

Het nieuwe schoolplan geldt voor 2019-2023. Het staat op de site van het JTC achter deze link:
https://www.jtc-roosendaal.nl/JTC-Wiki/art/679306

Jaarlijks wordt intern het Schoolplan vertaald in een activiteitenplan voor het schooljaar waarin projecten worden benoemd die we in die periode gaan uitvoeren, op weg naar het realiseren van onze 'verre' doelen. Het activiteitenplan wordt vervolgens vertaald in formatie (inzet van medewerkers) en begroting. Al met al een complex en langdurig proces. Het proces start met de stip op de horizon die we in het schoolplan zetten. Soms is dat niet heel concreet, maar het is dus wel héél richtinggevend!  

Voor meer informatie over de rol van het schoolplan in ons kwaliteitsysteem, lees de nota Kwaliteitzorg: 
https://www.jtc-roosendaal.nl/DesktopModules/ICRArticleServices/API/ItemService/GetPicture?attachmentid=12716

Media
  • Screenshot 2019-05-15 at 11.04.59