Anglia-examen op 11/04

Op donderdag 11 april a.s. zal het Anglia Examen Engels plaatsvinden. In totaal hebben zich 154 leerlingen ingeschreven. De examens worden afgelegd op 6 verschillende niveaus. Hierbij een overzicht van de aantallen:
Preliminary: 25 leerlingen
Elementary: 10 leerlingen
Pre-Intermediate: 40 leerlingen
Intermediate: 12 leerlingen
Proficiency: 54 leerlingen
Masters: 13 leerlingen

Met het Pre-Intermediate examen doen de meeste leerlingen van TVWO 1 mee. Onder de 54 deelnemers van Proficiency bevinden zich alle leerlingen van TVWO 2, voor hen is het examen verplicht, en een aantal BB leerlingen. Ook doen er 13 leerlingen met “Masters” mee. Het behalen van beide niveaus geeft toegang tot zo’n 50 hogescholen en universiteiten in Engeland.

De examens zullen in de ochtend, afhankelijk van het niveau, minimaal 1 tot maximaal 5 lesuren in beslag nemen. De meeste examens beginnen om 8.30 uur, behalve de Pre-Intermediate en Intermediate examens, deze starten om 9.15 uur. Het Preliminary examen voor de reguliere brugklassers begin om 8.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Hierdoor zullen 25 brugklassers zo’n 15 minuten later het 2e lesuur verschijnen. Omdat er 7 lokalen in gebruik zijn voor de examens, is het onvermijdelijk dat er ook roosterwijzigingen zullen zijn.

We wensen onze Anglia kandidaten heel veel succes!

De organisatie van Anglia op het JTC  is in handen van docent Engels Mevr P. Baaten

Media
  • official-anglia-logo_1_orig