Anglia PIE voor mevrouw Baaten

Op 29 maart ontving JTC-docent Engels mevrouw Petra Baaten uit handen van Anglia-vertegenwoordiger Sander van Haarlem de 'PIE van verdienste'.

Anglia wil hiermee een blijk van waardering geven aan mevrouw Baaten (en in haar aan haar collega's) voor haar vele jaren van inzet voor leerlingen van het JTC om hen door middel van Anglia-examens en de ondersteuning daarvoor te stimuleren voor het vak Engels, voor het durven gebruiken en spreken, voor het aangaan van uitdagingen.



In de ruim 12 jaar dat Petra Baaten zich voor de Anglia-examens op het JTC inzet heeft ze meer dan 1500 leerlingen een certificaat laten halen. Op veel niveaus: voor sommige is een hoog niveau een uitdaging waar ze aan toe zijn, voor andere leerlingen is de veiligheid van een iets lager niveau een bevestiging voor wat ze kunnen. Door de gedifferentieerde manier waarop mevrouw Baaten en haar collega's van de sectie Engels de examens en de examenbegeleiding organiseren, krijgt elke leerling de mogelijkheid om het examen in te zetten op een manier die bij hem of haar past.
'Ook dit jaar gaan we weer met 150 leerlingen aan de slag met Anglia',  vertelt mevrouw Baaten. Ze is duidelijk trots op haar leerlingen, op haar vak en op haar collega's, en dat straalt ze ook uit.
 
Anglia is ook duidelijk trots op mevrouw Baaten. Daarvan is de PIE een teken.
PIE staat voor 'taart',  maar ook voor Partners In English, een samenwerkingsverband van Anglia met o.a. English for Kids-foundation.

Media
  • 20190329 Petra Baaten krijgt de Anglia PIE