De Grote JTC-Quiz 2.0 op 20 februari

Na tien jaar is het tijd om de grote JTC-quiz weer tot leven te wekken!  
Op woensdag 20 februari (19.30 uur – nieuwe aula) kunt u deelnemen aan dit veelzijdige, multimediale spektakel. De JTC-quiz prikkelt je intelligentie, toetst je vaardigheden en stelt hoge eisen aan de samenwerking tussen teamleden. Zes rondes van elk 10 vragen over  actualiteit, sport, groenten, reclame, fake news, politiek, muziek en wat er verder nog te vragen is.
Een extra motivatie om in te schrijven voor dit heerlijke avondje quizzen is dat de opbrengst van dit evenement bedoeld is om de goede doelen te sponsoren die onze leerlingen gaan ondersteunen tijdens hun reis naar Zimbabwe en Zuid-Afrika. Met andere woorden: u verenigt het (zeer) nuttige met het (zeer) aangename.

Inschrijven
Maximaal 30 teams kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier dat vanaf dit moment te verkrijgen is bij meneer van Wezel.
Inschrijvingen dienen uiterlijk vrijdag 15 februari bij hem ingeleverd te zijn.
Elk team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 personen. De samenstelling van de teams is vrij; het verdient echter aanbeveling om een goede leeftijdsspreiding na te streven aangezien er ook specifieke leerlingvragen in de quiz voorkomen. Alleen leerlingen uit de bovenbouw (klas 4, 5 en 6) kunnen deelnemen.
Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro p.p. Voor dat bedrag neemt u deel, krijgt u 2 consumpties en serveren wij tijdens de quiz bitterballen. Het inschrijfgeld dient tegelijk met het inschrijfformulier te worden ingeleverd.
Individuele inschrijving is ook mogelijk; uit deze inschrijvingen zullen wij proberen een team samen te stellen.

We kijken ernaar uit om jullie te treffen op 20 februari!



Cees Elsten

Rob Broekhuizen

Marcel van Wezel
Media
  • vraagteken