Afscheid van dhr Van Aken op 3 december

Het JTC neemt op maandag 3 december afscheid van de overleden docent en collega Arjen van Aken. Wij zullen onze docent en collega missen. Zijn kennis van zaken, menselijke belangstelling, deskundigheid in bescheidenheid, vriendelijkheid en collegialiteit. Het JTC verliest een aimabel mens ...

De lessen beginnen op maandagochtend 3 december gewoon volgens het rooster. We stoppen na het 3e lesuur, dus om 10.45 uur. Leerlingen hebben de vrijheid zelf verder hun dag in te delen.

Tussen 11.30 en 11.45 uur komt de auto met de kist uit Breda langs de school rijden. Leerlingen, oud-leerlingen en belangstellende ouders zijn van harte uitgenodigd om bij dit moment aanwezig te zijn. We verzamelen daarvoor in de aula of op het parkeerterrein aan de Commandobaan.

Om 13.30 uur zal de uitvaart starten in de kerk in Breda. In de aula van het JTC-gebouw aan de Schneiderlaan staan schermen met daarop een liveverbinding met de uitvaartlocatie in Breda. Wij willen leerlingen, oud-leerlingen en ouders graag uitnodigen om bij deze afscheidsbijeenkomst in de aula aanwezig te zijn.
Het is op dit momenten ook nog mogelijk een afscheidsgroet te schrijven in het boek dat wij na afloop aan de familie zullen overhandigen.

Aansluitend aan de dienst is er in de foyer een drankje met o.a. bitterballen, zoals meneer van Aken het graag wilde.

De overlijdensadvertenties kunt u vinden op de site van BN de Stem :
www.bndestem.nl/familieberichten/8086437

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een teamleider of lid van de directie, of via info@jtc-roosendaal.nl
Media
  • Afscheid2