08. Begeleiding en ondersteuning

Je krijgt natuurlijk veel en zorgvuldige begeleiding tijdens je schoolcarrière op het JTC. Hoeveel, dat verschilt per leerling natuurlijk. De ene leerling heeft wat meer hulp en ondersteuning nodig dan de andere - dat geldt voor de inhoud van de vakken maar ook voor ondersteuning in faciliteiten.

We werken aan passend onderwijs voor elke leerling. Dat betekent dat we doen wat kunnen om ervoor te zorgen dat jij de opleiding krijgt die bij jou past. Voor leerlingen met bijzondere behoefte is er extra ondersteuning.  

Contact met docent, mentor of decaan

Wil je meer weten over hoe we je op school kunnen ondersteunen en begeleiden? Neem dan contact op met je docent, mentor of decaan. Voor gesprekken over vertrouwelijke zaken waarmee je niet met docenten of mentoren wilt spreken, kun je terecht bij een van onze vertrouwenspersonen.

Passend Onderwijs

Het JTC is aangesloten bij het Samenwerkingsverband voor Roosendaal en omstreken. In dat kader werkt het JTC met andere VO-scholen en met scholen voor speciaal onderwijs samen om leerlingen zo goed mogelijk te geven wat zij nodig hebben om hun talenten te ontplooien. 
Kan het JTC álles? Nee, dat niet - lees meer over onze (on)mogelijkheden bij het artikel Leerlingondersteuning.

Meer informatie

In de artikelen bij dit item beschrijven wij de verschillende onderdelen van onze leerlingzorg. Daar vind je ook de documenten waarin de ondersteuning wordt beschreven.

 

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Leerlingbegeleiding
Lees meer
Mentor en vertrouwenspersonen
Lees meer
Leerlingondersteuning
Lees meer
Passend onderwijs
Lees meer
Medicijnen
Lees meer
Decanaat
Lees meer