Gratis schoolboeken

Schoolboeken worden door ons ter beschikking gesteld: je ouders betalen géén bijdrage voor theorieboeken, werkboeken of kopieerwerk van lesbrieven. Ook de verzendkosten van boeken zijn voor rekening van de school. De levering van boeken is door het JTC uitbesteed. De boekenleverancier verzorgt voor het JTC de communicatie. Je ontvangt ruim op tijd schriftelijk op je huisadres alle informatie die nodig is om boeken voor het volgend schooljaar te bestellen. De leveringsvoorwaarden van de boekenleverancier zijn bindend, hieronder valt ook het tijdstip van inlevering.  

Inleveren

Na afloop van het schooljaar moet je ter beschikking gestelde schoolboeken weer inleveren. Als je boeken meer beschadigd zijn dan  door redelijk gebruik normaal is, als ze voor verder onbruikbaar zijn, of als er boeken niet worden ingeleverd, zal de boekenleverancier daarvoor een rekening versturen. 
Indien niet op het eerste verzoek de schade wordt betaald, kan de school administratiekosten of andere inningskosten in rekening brengen.  

Zelf betalen

Er zijn leermiddelen die niet in de vergoeding zitten en die je ouders dus wel zelf moeten betalen, zoals agenda's (vanaf de 3e klas), atlassen, woordenboeken en sportkleding. Hier vind je de volledige lijst.